Yrityssaneeraus


Yrityssaneeraus on menettely, jossa elinkelpoinen yritys suojautuakseen uhkaavalta konkurssilta hakee tuomioistuimelta määräystä yrityssaneerauksen alkamisesta. Tuomioistuin nimittää selvittäjän, jonka tehtävänä on saneerausohjelman laatiminen. Sitä varten selvittäjän tulee selvittää yrityksen taloudellinen tilanne, analysoida sen ongelmat ja löytää niihin ratkaisut. Tervehdyttämistä varten yrityksen velkoja voidaan leikata.

Onnistunut yrityssaneeraus edellyttää selvittäjältä taloudellisten asioiden ymmärtämistä sekä yhteistyökykyä eri intressitahojen kuten yrityksen sopimuskumppaneiden ja muiden velkojien kanssa. Tapamme toimia on se, että keskitymme ensin yrityksen liiketaloudellisen tervehdyttämisen edellytyksiin. Kun mahdollisuuksista ja keinoista tehdään analyyttinen ja perusteltu ohjelmaehdotus, on saneerauksen onnistumiselle edellytykset. Pyrkimyksemme on saada velkojat yksimielisesti ohjelmaehdotuksen taakse.

Jos yrityksesi on pahenevissa maksuvaikeuksissa mutta perusliiketoiminta kannattavaa, ota yhteyttä, niin tutkimme mahdollisuudet yrityksesi saneeraamiselle. Saneeraus voidaan joskus toteuttaa myös velkojien kanssa tehtävillä maksujärjestelyillä ilman tuomioistuimessa aloitettavaa yrityssaneerausmenettelyä.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä