Sopimukset yrityksille


Yritystoiminta on sopimista ja sopimusten täyttämistä. Sinun tulisi hallita paitsi oman toimialasi-, myös sopimuksen tekemisen tekniikka. Vaikka päivittäiseen liiketoimintaan kuuluvat rutiini olisivat hallussasi, liittyy yritystoimintaan laajempia puitesopimuksia tai sopimuskokonaisuuksia, joiden kaikkien oikeudellisten ulottuvuuksien hahmottaminen on hankalaa.

Yrityksen kannalta merkittävät sopimukset koskevat mm. konehankintoja ja toimitiloja. Suuria investointeja koskevat sopimukset kannatta tehdä huolella; virheet saattavat vaarantaa yrityksesi tulevaisuuden.

Kaupankäynnin laajetessa eteen voi tulla jakelutien rakentamiseksi tehtävät jälleenmyyjä- tai agenttisopimukset. Sopimuksen oikeuksien ja velvollisuuksien tarkka kirjaaminen on yhteistyön onnistumisen edellytys. Siltä varalta, että yhteistyö syystä tai toisesta ei vastaa odotuksia on tärkeää sopia toimivasta mekanismista sopimuksen päättämiseksi.

Sopimuksiin liittyy toimialakohtaisia erityispiirteitä. Hyvin laadittujen sopimusten avulla pystyt hallitsemaan ja minimoimaan liiketoimintaan sisältyviä riskejä.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä