Yritysten oikeudellisten ongelmien
ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta

Yrityksille


Asiakkainamme on eri kokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Tarjoamme kattavasti palveluita yritysten oikeudellisten ongelmatilanteiden ennakoinnissa ja varautumisessa niihin sekä ilmenneiden ongelmien hoitamisessa.

Yrityksille tarjottujen palveluiden painopistealueena ovat erilaisten sopimusten laatiminen ja tarkistaminen, kaupankäyntiin liittyvien riitaisuuksien hoitaminen, työsuhteisiin liittyvät asiat sekä yritysten tervehdyttämiseen liittyvät toimenpiteet.

Laaja kokemus & näkemys

Meillä on pitkään kokemukseen perustuva näkemys siitä, mihin asioihin yrityksen kasvun eri vaiheissa erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota. Yritystoiminnan strategiset valinnat heijastuvat yrityksen oikeudelliseen toimintaympäristöön. Yhteistyökumppaneiden kanssa solmittavat sopimukset luovat riskejä, jotka on hallittava. Sopimusten käyttäytymiseen mahdollisissa konfliktitilanteissa on syytä varautua etukäteen oman asiantuntijan kanssa.

Sudenkuoppien välttämiseksi on syytä käyttää asiantuntevaa apua. Tähtäämme yritysasiakkaiden kanssa pitkäaikaiseen liikesuhteeseen, jossa kynnys ottaa yhteyttä on pieni.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä