Asuntokaupat


Yksityisen henkilön suurin oikeustoimi on yleensä oman asunnon ostaminen tai myyminen. Pääasiallisesti kaupat hoidetaan asuntovälittäjien avustuksella, joilla on huolellisuusvelvoite sopimusten asianmukaisesta laatimisesta. Joskus kaupan kohteissa kuitenkin ilmenee seikkoja, jotka ovat jääneet huomaamatta. Erilaisten kosteus- tai muiden asuntoon ongelmien selvittely on vaativaa. Ostajan intressissä on heti ongelmien ilmettyä toimia oikein, ettei kaupasta aiheutuisi taloudellisia menetyksiä.

Ongelmat tulevat usein myös myyjäpuolelle yllätyksenä. Ongelmien suuren taloudellisen merkityksen takia myös myyjän on heti ongelmien ilmettyä syytä ottaa yhteyttä asiantuntijaan. Myös myyjän intressissä on oman asemansa turvaamiseksi selvittää asiat.

Tarjoamme asiantuntevia palveluita kiinteistö- ja muissa asuntokaupoissa ilmenevien oikeudellisten ongelmien ratkaisemisessa.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä