Perinnönjako


Kuolemantapauksen sattuessa vainajan omaisuus on otettava haltuun ja toimitettava perunkirjoitus. Kenen kuuluu toimia, miten ja missä ajassa, ovat tyypillisiä esille tulevia kysymyksiä.

Lesken asemaan, kuolinpesän jakoon, testamenttien toimeenpanoon sekä kuolinpesän hoitamiseen ja jakamiseen liittyvät lukuisat kysymykset ovat joskus visaisia. Kuolinpesän osakkaiden erilaiset näkemykset siitä miten asioita tulee hoitaa, saattavat kuumentaa tunteita. Asiantuntevan juristin käyttäminen voi säästää monelta mieliharmilta.

Jos vainaja oli avioliitossa, voi olla syytä toimittaa ositus lesken ja kuolinpesän välisen aviovarallisuus-suhteen purkamiseksi. Lasken ja perillisten aseman järjestäminen ovat laajoja asiakokonaisuuksia, joissa tehdyt ratkaisut vaikuttavat moniin käytännön asioihin. Kun asiat sovitaan huolella etukäteen, vältetään turhat riidat.

Perintöverotukseen liittyy monia säännöksiä ja oikeuskäytössä vakiintuneista tulkintoja, joiden takia kuolinpesää koskevat ratkaisut kannattaa suunnitella huolella etukäteen. Tällöin lopputulos vastaa tarkoitettua, eikä turhia veroja makseta. Laillinen verosuunnittelu kannattaa.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä