Oikeudenkäynnit


Oikeudelliset riitaisuudet ratkaistaan viime kädessä tuomioistuimessa. Se miten vaatimukset esitetään tai niihin vastataan, saattaa vaikuttaa olennaisesti tuomioistuimen ratkaisuun. Näytön kerääminen ja sen oikea esittäminen on myös keskeinen asia oikeusprosessia. Asiasi ajaminen käräjillä on taitolaji.

Jos yksityishenkilö joutuu rikoksen uhriksi, tulee hänen mahdollisten vahingonkorvauksien saamiseksi aktiivisesti valvoa etuaan. Vahingonkorvauksen saaminen edellyttää yksilöidyn vaatimuksen esittämistä ja useimmiten vahingon toteen näyttämistä.

Tarjoamme riita- ja rikosjutuissa asiantuntevaa asianajoa yli 20 vuoden kokemuksella.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä