Palvelut yksityishenkilöille


Olemme päivittäin tekemisissä oikeudellisten asioiden kanssa. Useimmiten asiat etenevät niin kuin on suunniteltu ja sovittu. Joskus kuitenkin tulee mutkia matkaan. Esimerkiksi asuntokaupan yhteydessä saattaa tulla riitaa siitä, onko kohde ollut sovitun mukainen.

Taloudellisesti merkittäviä ovatkin asuntokauppoihin liittyvät riitaisuudet. Virheet liittyen kosteus- ja homeongelmiin ovat usein kalliita korjata. Asialla on sekä ostajalle, että myyjäpuolelle rahallisesti suuri merkitys.

Jos erimielisyys koskee taloudellisesti merkittävää asiaa, on syytä olla yhteydessä asianajajaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Oikeiden juridisten toimenpiteiden suorittaminen ja tulevaan todisteluun varautuminen, on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Virheet saattavat johtaa oikeudenmenetyksiin ja taloudellisiin tappioihin.

Kaikki joutuvat tekemisiin perheoikeuden kanssa. Kuolemantapauksen sattuessa on otettava huomioon monia verotukseen-, omaisuuden hallinnointiin- sekä omaisuuden jakamiseen liittyviä seikkoja. Lakimiehen apu auttaa välttämään virheitä ja helpottaa perimystapahtuman asianmukaista loppuunsaattamista.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä