Henkilöt


Osmo Sippola

Osmo Sippola

Asianajaja, varatuomari

Asianajaja varatuomari Osmo Sippolalla on laaja kokemus yksityishenkilöiden ja yritysten erilaisten oikeudellisten ongelmien selvittämisessä, riita- ja rikosasioiden oikeudenkäyntien hoitamisesta. Osmo on työskennellyt vientiteollisuuden palveluksessa sekä toiminut pankkilakimiehenä yrityspankissa. Oman toimiston Osmo perusti 1990.

Osmo tuntee yrityksen talousprosessin ja strategiatyön merkityksen. Osmo on toiminut yritysten neuvonantajana sekä ollut mukana hallitustyöskentelyssä ja on suorittanut HHJ ja HHJ pj tutkinnot.

Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä