Perintä yrityksille


Pienten laskusaatavien perintä hoituu kustannustehokkaimmin erikoistuneiden perintätoimistojen kautta.

Joskus saatavan peruste asettaa perinnälle erityisvaatimuksia. Esim. lasku on riitautettu, se on määrällisesti huomattavan suuri tai saatavan turvaamiseksi on syytä ryhtyä erityisiin toimenpiteisiin. Tällöin on syytä kääntyä asianajajan puoleen perinnän mahdollisimman hyvän lopputuloksen varmistamiseksi.

Asianajotoimiston hoitaessa perintää kysymys on useimmiten riita-asiasta, joka viime kädessä ratkaistaan oikeudenkäynnissä. Ennen oikeudenkäyntiin ryhtymistä selvitetään vastapuolen luottotiedot ja kanssasi päätetään mahdollisista prosessitoimista.

Linkit


Nämä vahvuutemme tarjoamme käyttöösi


Kokenut ja tehokas

Hoidamme yksityishenkilöiden riita- ja rikosasiat kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Hoidamme myös perinnönjakoja, laadimme asiakirjoja ja annamme oikeudellista neuvontaa erilaisissa yksityishenkilöiden lakiasioissa.

Yritysten ongelmanratkaisija

Yritysten juridisten ongelmien ratkaiseminen on toimintamme ydinaluetta. Autamme oikeudellisten ongelmien ennaltaehkäisyssä ja ongelmatilanteissa niiden ratkaisemisessa. Viime kädessä ajamme asiaanne tuomioistuimessa asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Nopeasti asian ytimeen

On kyse yksityishenkilön tai yrityksen oikeudellisesta ongelmasta, pääsemme nopeasti asian ytimeen. Osaamme myös esittää selkeästi mistä asiassa on oikeudellisesti kysymys. Yhteistyössä kanssasi pyrimme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun ongelmaasi.


Kiinnostuitko palveluistamme?
Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä